Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Arranca el programa Ciència ARA

  • 11 d’abril de 2017
Arranca el programa Ciència ARA

Comencen la 7ª edició del programa Ciència ARA, un pla d'activitats científiques orientades a l'enriquiment curricular i al desenvolupament d'altes capacitats dels estudiants.

Ciència ARA és un programa amb el qual es pretén respondre a la demanda d'alguns centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre estudiants amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats.


El programa de Ciència ARA consta d'activitats puntuals que els entres/departaments/instituts/professors del campus Burjassot-Paterna han organitzat. Entre tota la programació oferida, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) ha organitzat una sèrie de sessions que es realitzaran d'abril a novembre. En aquestes sessions, els alumnes podran tenir una primera presa de contacte en àmbits com el de les energies renovables, l'anàlisi de la informació i les bases de dades i el de la construcció de programadors amb xip entre uns altres.

Les activitats, que van començar dilluns passat 10 d'abril, es duran a terme al llarg de diverses jornades i estan destinades a tots els estudiants de batxillerat amb altes capacitats i/o alt rendiment acadèmic, els qui a través del seu centre, van seleccionar l'activitat entre les oferides, en funció dels seus interessos.


Més informació:http://links.uv.es/5Uu1Q1L