Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

La Branca IEEE d'Estudiants de la Universitat de València obté el premi a Millor Branca

  • 24 de març de 2017
La Branca IEEE d'Estudiants de la Universitat de València obté el premi a Millor Branca

Els passats 9, 10 i 11 de març va tenir lloc a Granada la primera edició del congrés SWYP (Student Branch, Women in Engineering and Young Professionals) al que van assistir nou membres de la IEEE University of València Student Branch (IEEEsbUV). Va ser una jornada de tres dies on es van reunir les Branques d'Estudiants d'Espanya per a compartir els seus projectes, problemes, experiències... i gaudir de les activitats proposades.

El dijous, es va dur a terme la recepció i el lliurament del kit de benvinguda. El congrés va començar amb la benvinguda per part del Vicedegà d'Estudiants de la Facultad de Ciencias de la Educación, Pedro David Chacón, el President de Secció IEEE España, Antonio Luque, i l'organitzador del SWYP, Sulaimane Mezzouji. A continuació, va tenir lloc les presentacions de les diferents Branques, enfocant-se en els camps d'activitats de difusió, projectes i unió. Després d'aquestes presentacions, es va realitzar la votació a Millor Rama IEEE de l'any de Secció España. Per a finalitzar la jornada, es va dur a terme una xarrada enfocada a la cerca de treball.

La jornada del divendres, va començar amb una xarrada sobre el WIE, per part de la presidenta de la IEEEsbUMH, sobre com promoure el paper de la dona en l'enginyeria. Després del coffee break, es va realitzar una taula redona amb els assistents del Col·legi de Telecomunicacions.
El dissabte, es van visitar els voltants de la Alhambra on es van dur a terme diverses activitats. A la vesprada es va visitar el Campus Nàutic de la Universitat de Granada on es va participar en activitats esportives i, a continuació, es va realitzar una taula redona on les diferents branques van exposar els seus problemes principals i, entre tots, es van suggerir possibles solucions.

A la nit, va tenir lloc el Sopar de Gala i en finalitzar, es van donar a conèixer els resultats de la votació de Millor Branca de Secció IEEE España, en la qual la IEEEsbUV va resultar guanyadora juntament amb la Branca de la Universitat de Miguel Hernández d'Elx en un renyit empat. Aquest és un guardó de gran mèrit ja que competeixen més de 15 Branques d'Estudiants de les universitats espanyoles més importants. Amb aquest premi, es reconeix l'esforç de la Branca de la Universitat de València situada en la ETSE-UV, per organitzar un gran nombre d'esdeveniments i activitats com: organitzar projectes col·lectius d'estudiants, competicions de Robòtica, seminaris i tallers tècnics, participar en la competició de programació IEEEXtreme, rebre estudiants d'altres Branques en la ETSE-UV o col·laborar en activitats de difusió com Expociència.

El premi a Millor Branca serà lliurat durant la celebració del pròxim IEEE Day que tindrà lloc en la ciutat de Sevilla.

Imatges: