Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Conferències en el Màster en Enginyeria de Telecomunicació

  • 30 de novembre de 2016
Conferències en el MITUV

Els dies 2, 5, 12 i 19 de desembre se celebraran les següents conferències dins del màster en Enginyeria de Telecomunicació:

02/12/2016: Projectes de Deducció Fiscal per R+D+i i Patent Box

05/12/2016: Streamlining Operations with Toyota Production System and Lligen-Six Sigma

12/12/2016: Gestió de Projectes Internacionals

19/12/2016: Casos pràctics d'implantació d'Infraestructures Telemàtiques en l'Ajuntament de Sagunt. Presentació del projecte SagunTICs, com a exemple dinamitzador de la innovació i el talent emprenedor.

Projectes de Deducció Fiscal per R+D+i i Patent Box, divendres 2 de Desembre de 2016, de 17:30-20:30

Ponent: Dª Ariana Salieto Tecles, Responsable de Gestió de Subvencions en Power Electronics España S. L.

En aquest seminari s'abordarà aspectes legals relacionats amb projectes de deducció fiscal per R+D+i en empreses. Entre els instruments amb els quals explica l'administració per a l'impuls de la innovació empresarial es troben els incentius fiscals i les bonificacions. Els incentius fiscals estan basats en deduccions en l'impost de societats per la realització de projectes de recerca i desenvolupament i/o innovació tecnològica. Les bonificacions en la quota empresarial de la seguretat social del personal investigador.


Aquests instruments són de caràcter horitzontal, i la seua aplicació és lliure i general (no existeix concurrència competitiva ni un pressuposat límit predefinit). Estan orientats a incentivar la iniciativa del sector privat, sense condicionar l'àmbit innovador al que s'orienta l'empresa (no estan limitats a determinades àrees, programes o iniciatives).

Streamlining Operations with Toyota Production System and Lligen-Six Sigma (05/12/2016 19:00-20:30, ETSE, Aula 2.1.8)
Ponent: Santiago Sánchez. Soci-Director at diinte www.diinte.es


Gestió de Projectes Internacionals (12/12/2016 19:00-20:30, ETSE, Aula 2.1.8)
Ponent: Guillermo Deltoro Soto.MBA. International Strategy and Màrqueting Consultant. Business Development Manager. Germany Specialist

Casos pràctics d'implantació d'Infraestructures Telemàtiques en l'Ajuntament de Sagunt. Presentació del projecte SagunTICs, com a exemple dinamitzador de la innovació i el talent emprenedor. (19/12/2016 15:00, ETSE, Aula 3.0.1)

Ponent: David Domínguez Pérez. Coordinador Tècnic del S.M.I.C. Servei Municipal d’Informàtica i Comunicacions Ajuntament de Sagunt

Coneixerem de forma pràctica dos projectes d'implantació d'infraestructures de comunicacions en l'Ajuntament de Sagunt. D'una banda un projecte per a la renovació de les Infraestructures de la xarxa corporativa i d'altra banda el projecte d'implantació de la Xarxa WiMAX per a la gestió de Seguretat d'edificis públics i Gestió del Tràfic.

Finalment, es presentarà una interessant iniciativa per a la dinamització de les Tics en el municipi de Sagunt (projecte SagunTICs), amb una estratègia orientada a la dinamització del talent emprenedor i al desenvolupament d'idees sobre el territori.