Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Convocatòria oberta per al Premi Capgemini-UV

  • 20 d’octubre de 2016
Convocatòria oberta per al Premi Capgemini-UV

El premi premia l'excel·lència en el desenvolupament del programari en els Treballs Fi de Grau / Màster defensats en la ETSE-UV durant el curs 2015-2106.

Recepció de candidatures fins al 13 de novembre de 2016.

La Càtedra Capgemini - Universitat de València a la innovació en el desenvolupament de Programari convoca la seua primera edició del Premi Capgemini-UV a l'excel·lència en el desenvolupament de programari en un Treball Fi de Grau / Màster de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València per al curs acadèmic 2015-2016.

Podran optar a aquest premi aquells Treballs de finalització de Grau i Treballs de finalització de Màster realitzats dins del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Enginyeria Telemàtica o Màster Universitari en Enginyeria de Serveis i Aplicacions Web.

Els treballs hauran d'haver sigut defensats en alguna de les convocatòries realitzades durant el curs 2015/2016 i la nota obtinguda haurà de ser almenys de “Excel·lent”.

L'autora o l'autor del treball guanyador rebran un rellotge intel·ligent (model Apple Watch Sèries 2 / 38mm) i un diploma acreditatiu en l'Acte de Graduació de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Curs 2015/2016.

El termini de presentació de candidatures es tancarà el 13 de Novembre de 2016.

Bases del premi i manera d'enviament de candidatures en: http://www.uv.es/capgeminiuv/documents/BasesPremiCapgeminiUV.pdf

Més informació en: http://www.uv.es/capgeminiuv