Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L'equip Corpus One de la ETSE-UV va quedar en tercer lloc en el Cajamar University Hack 2017

  • 10 d’abril de 2017
L'equip Corpus One de la ETSE-UV va quedar en tercer lloc en el Cajamar University Hack 2017

El Departament de recerca i metodologia comercial del Grup Cooperatius Cajamar ha dut a terme la major competició analítica de dades online d'Espanya, el Cajamar University Hack 2017.

Dijous passat 6 d'abril es va celebrar la final del Cajamar UniversityHack 2017, un datathon online sobre la base de dades bancàries reals del Grup Cajamar orientats als millors centres formatius en Data Science. Dels 130 equips inicials, solament 6 van arribar a la final, un dels quals era un equip d'estudiants de la ETSE-UV.

Corpus One, el nom de l'equip classificat, va participar en la categoria d'IBM Card Analytics. En aquesta modalitat, els participants havien de crear la millor aplicació i/o visualització sobre la base de les dades anonimizados de transaccions amb targeta en la ciutat de València, amb dades reals agregats del Grup Cajamar durant el 2015-2016.

Durant la fase final de la competició, els 6 grups classificats van tenir un màxim de 10 minuts per a defensar els seus projectes davant el Jurat Nacional. Finalment, l'equip de la Universitat de València va quedar en tercer lloc. Data_Dumplings, de la Universitat Carlos III de Madrid, i Visual Miners, de la Universitat de Barcelona van quedar en primer i segon lloc respectivament. Enhorabona a tots els participants!