Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L’ETSE-UV entra a la Xarxa Internacional d'Escoles Creatives (RIEC)

  • 26 de juliol de 2014
Image de la noticia

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València ETSE-UV ha entrat a formar part de la Xarxa Internacional d'Escoles Creatives (RIEC) arran del treball desenvolupat dins del projecte del Robot-Pintor.

Aquest treball forma part del conjunt d'activitats que s'han vertebrat en el projecte Arte Sano, projecte de divulgació de l'Art, l'Enginyeria i l'Arquitectura, un projecte d'innovació multidisciplinar desenvolupat per enginyers industrials, enginyers electrònics, arquitectes, pedagogs i amb la participació d'estudiants de l’ETSE-UV i de la branca estudiantil de l’IEEE en la UV.

 

 

El grup està col·laborant amb diverses ONG, com l'entitat Nueva Opción per a persones afectades de dany cerebral o Aspanion per contribuir al millor estat dels nens amb càncer.

Un altre dels fruits d'aquest projecte ha estat que un grup d'estudiants de segon curs del grau d'Enginyeria Química han resultat guanyadors com a grup d'excel·lència innovadora en el concurs ESTIC de joves innovadors organitzat pel SFPIE-UV gràcies a la web que han realitzat de l'assignatura d'expressió gràfica "Expressió gràfica per a tots". 

Més informació: http://www.uv.es/artesano