Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L’ETSE-UV va acollir el Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació 2017

  • 12 de juliol de 2017
L’ETSE-UV va acollir el Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació 2017

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València va ser el lloc escollit per a celebrar la vintè quarta edició del Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació.

Durant els dies del 5 al 7 de juliol, la ETSE-UV va servir com a punt de trobada a nivell nacional amb l'objectiu que especialistes i investigadors d'altres universitats, centres de recerca i empreses posaren en comú els resultats dels seus treballs, intercanviaren idees i formaren consorcis amb els quals escometre futurs projectes amb major eficàcia i impacte.

El Laboratori d'Electrònica Industrial i Instrumentació (LEII) (leii.uv.es) de la Universitat de València va ser enguany l'encarregat d'organitzar el congrés, que va comptar amb el patrocini “Plata” de Analog Devices, així com amb el patrocini de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València i amb la col·laboració del Capítol Español del IEEE.

Aquesta vintè quarta edició, que va comptar amb la participació d'unes 150 persones, es va centrar en les temàtiques d'Electrònica de Potència, Control de Sistemes, Instrumentació i les seues Aplicacions Tecnològiques i Didàctiques. Durant el congrés també es va posar l'accent en els avanços dels nous dispositius semiconductors de SiC i GaN; així com en la nova revolució industrial o indústria 4.0, a més de la ponència de treballs en les àrees de Sistemes Aeroespacials, Sistemes Informàtics, Aplicacions Biomèdiques, i Aplicacions Optoelectròniques.

Enguany, el Congrés va tenir un programa dividit en 3 conferències plenàries, vint-i-set sessions orals, algunes d'elles simultànies, i dues sessions de pòsters amb un total de 119 articles provinents d'universitats, centres de recerca i empreses de tota Espanya. A més, van comptar amb la participació internacional de Mèxic, Brasil, Argentina i el Marroc. D'altra banda, i amb la finalitat de continuar amb l'acostament al món empresarial, es va mantenir l'exposició de productes i serveis dedicats a l'electrònica industrial dins de l'espai EXPOSAAEI que tant èxit ha tingut en edicions anteriors, per la qual cosa es va comptar amb diversos estands d'empreses del sector en els quals van poder exposar els seus productes i realitzar algunes conferències.

Imatges: