Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Èxit dels Estudiants del Màster en Bioinformàtica en les Jornades de Bioinformàtica.

  • 23 de maig de 2016

S'acaben de celebrar les XIII Jornades de Bioinformàtica a València amb una gran presència de professors, i el que és més destacable, d'estudiants del Màster en Bioinformàtica, la qual cosa indica el gran nivell obtingut pels recentment graduats en aquest màster.

En finalitzar les Jornades es van repartir els premis a la millor presentació oral i al millor pòster. I feliçment dos estudiants del Màster en Bioinformàtica es van portar els premis.

El guardó a la millor presentació oral va ser para Matías Marín Falcó, amb el títol de "The pa-cancer pathological regulatory landscape".

El premi al millor pòster va ser para José Miguel Juanes Tebar, amb el treball titulat "PanelMaps: a web tool for detection and visualization of altered regions for targeted sequencing".

En tots dos treballs es va comptar amb la col·laboració de professors del màster. En concret el professor Joaquín Dopazo va intervenir en tots dos treballs, i els professors Francisco García i Vicente Arnau (director del Màster en Bioinformàtica) en el pòster.

En la fotografia, a l'esquerra veiem a Matías, a la dreta a José Miguel i en el centre a Vicente Arnau. La fotografia va ser presa en la ETSE-UV on José Miguel treballa amb un contracte de recerca i Matías és alumne de primer curs del Màster en Bioinformàtica.

Imatges: