Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Graduats de l’ETSE-UV obtenen el Primer i Segon Premis del Col·legi de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació als millors Treballs de finalització de Grau a nivell Nacional

  • 2 de desembre de 2016
Graduats de l’ETSE-UV obtenen el Primer i Segon Premis del Col·legi de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació als millors Treballs de finalització de Grau a nivell Nacional

Antonio Cervelló Duato i David Brotons Alcázar, Graduats en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), han obtingut el primer i segon premi nacional de “Liberalización de las Telecomunicaciones”. El premi ho concedeix el Colegio Oficial de Graduados e Ingenieros Técnicos de Telecomunicación als millors Treballs de finalització de Grau en les quatre especialitats que s'imparteixen en les Titulacions de Grau de Telecomunicació a Espanya.

El treball presentat per Antonio Cervelló porta per títol “Weld Ultrasound Inspection System (WUIS)”, dirigit pel professor Jordi Muñoz Marí, ha sigut mereixedor del primer premi en l'especialitat de Sistemes Electrònics. En aquesta especialitat, David Brotons ha obtingut el segon premi pel seu treball “Avaluador Ergonòmic basat en LabVIEW i càmeres de temps vole”, dirigit pel professor Vicente Esteve Gómez.

Des de l’ETSE-UV donem l'enhorabona als premiats i felicitem al Colegio de Graduados e Ingenieros Técnicos de Telecomunicación per la iniciativa dels premis “Liberalización de las Telecomunicaciones”.

L’ETSE-UV imparteix els Graus d'Enginyeria Telemàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, així com el Màster Oficial en Enginyeria de Telecomunicació i altres graus i màsters del sector TIC, i els seus titulats compten amb un dels més alts graus d'inserció laboral, un excel·lent reconeixement professional i ocupen habitualment posicions destacades en convocatòries nacionals com la dels premis citats.

Enllaç a la pàgina del COITT