Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Investigadors de la Càtedra Würth Elektronik realitzen les seues pràctiques en empresa a Alemanya

  • 26 de juliol de 2016
Würth

Investigadors de la Càtedra Würth Elektronik, creada per Würth Elektronik eiSos i la Universitat de València, estan treballant i realitzant les seues pràctiques en empresa, durant aquest estiu a Alemanya en la caracterització i testing de força, resistència, impedància i resposta resistiva davant diverses compressions de diferents productes de shielding de Würth Elektronik.

La Càtedra, dirigida pel professor José Torres, té com a objectius fonamentals tant la recerca en els fonaments de la EMC com la seua aplicació pràctica. La recerca es realitza dins del Grup de Recerca de Disseny de Sistemes Digitals i Comunicacions (DSDC) adscrit al Departament d'Enginyeria Electrònica de l'Escola Superior d'Enginyeria i rep el suport material de Würth Elektronik eiSos. Amb aquest acord, la companyia ofereix oportunitats als investigadors en els seus Treballs fi de grau, Treballs fi de màster i Tesis Doctorals.

Entre les tasques que els investigadors porten a terme es troben l'obtenció i comparativa de la permeabilitat magnètica de Noise Suppression Sheets, així com la realització de testing de pèrdues, acoplament i desacoplament acords als estàndards internacionals sobre Noise Suppression Sheets  (Intra-decoupling ratio, Inter-decoupling ratio,…) amb la utilització de Near Field Probes i microstripline posterior al desenvolupament, disseny i construcció de fixtures adequats per a la realització d'aquestes mesures. A més, es portarà a terme la implementació i testing dels seus projectes finals abans de la seua presentació i defensa a la Universitat de València.

Würth Elektronik eiSos i la Universitat de València van crear en 2015 la Càtedra Institucional dedicada a la Compatibilitat Electromagnètica (EMC) en Smart Grids. L'acord de cooperació va ser signat pel Professor Dr. Esteban Morcillo Sánchez, Rector de la Universitat de València, i Oliver Konz i Thomas Schrott, tots dos, Consellers Delegats de Würth Elektronik eiSos.

Imatges: