Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Jornada sobre "Seguretat i tecnologies de la capa de vista en aplicacions web empresarials" a l'ETSE-UV

  • 23 d’abril de 2015
Image de la noticia

El pròxim dijous 30 d'abril tindrà lloc a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) la 5ª Jornada de Tecnologies Orientades al Desenvolupament de Serveis i Aplicacions Web. La jornada acollirà dues xerrades sobre seguretat i tecnologies de la capa de vista en aplicacions web empresarials. L'assistència a les conferències, les quals s'impartiran en l'horari de 15h a 18h i seran de caire tècnic i divulgatiu, està oberta a tota la comunitat universitària i al públic en general.

La jornada, organitzada pel Màster Universitari en Enginyeria de Serveis i Aplicacions Web (iSAW 2015), ajuntarà a dos experts internacionals que oferiran informació de primera mà sobre aquests temes des d'un punt de vista empresarial.

Primerament, Riccardo Bianchi (Cap de seguretat de la informació a DHL Global Forwarding and Freight) mostrarà com la seguretat de la informació s'aplica en el món real. La seua xerrada se centrarà en els processos que es duen a terme en la pràctica i en les tecnologies emprades més comunament en l'entorn empresarial actual. Així, doncs, instruirà l'audiència sobre com assegurar que els llocs webs estiguen sota control, sobre com reaccionar ràpidament i proporcionada als atacs informàtics, sobre com prevenir les amenaces clàssiques i sobre com ser conscients de les noves vulnerabilitats; tot il·lustrant cada cas amb exemples extrets de situacions de la vida real.

A continuació, Ángel Luis Marín Soler (Director tècnic del Centre d'Excel·lència Java-Devon - Cagpemini) farà un repàs de les tecnologies d'avantguarda en la capa de vista per al desenvolupament d'aplicacions web. El ponent analitzarà la situació actual d'aquest camp, un dels que més innova hui dia i on es troba el tret diferencial d'una solució, i donarà les claus per a poder triar entre la gran quantitat d'opcions disponibles, com ara: AngularJS, Ember, Meteor, ReactJS, JQuery, etc. Per a prendre aquesta decisió, tindrà en compte aspectes com la multi-canalidad, la capacitat d'arribar a múltiples dispositius, l'accessibilitat i el manteniment futur d'aquestes tecnologies.

Més informació: http://www.uv.es/isaw/

Programa