Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Més de 1.000 alumnes de secundària es reuneixen en l' ETSE-UV amb motiu de la III Fira Aèria

  • 23 de maig de 2017
Més de 1.000 alumnes de secundària es reuneixen en l' ETSE-UV amb motiu de la III Fira Aèria

La Fira Aèria és un projecte educatiu que combina tecnologia i creativitat perquè els més joves aprenguen a construir drons amb aplicacions socials.

L'ETSE-UV ha sigut aquest divendres el punt de trobada de la 3ª Edició de la Fira Aèria. L'organització ha comptat amb la participació de 63 centres educatius, tots ells de la Província de València.

En aquesta edició, la Fira Aèria s'ha dividit en tres zones. La zona dels estands, on els alumnes dels diferents instituts podien observar els treballs realitzats en els altres centres i informar-se sobre l'aplicació proposada per al dron; la zona de demostració de vol; i finalment, les sales en les quals cada centre ha exposat públicament el projecte i han parlat sobre els avantatges socials que aquest pot aportar. La finalitat d'aquests drons és aportar solucions als problemes locals que han pogut observar els alumnes en els seus municipis.

Així mateix, a les 12 ha tingut lloc en el Saló de Graus de la ETSE-UV la Presentació de la Fira Aèria, amb la participació de Jordi Peris , regidor delegat d'Innovació i gestió del coneixement de l'Ajuntament de València, Eva María Martínez, directora del CEFIRE a Torrent; Paula Marzal, directora de la ETSE-UVy Ricardo Domínguez, director de El Caleidoscopio.

La tercera edició de la Fira Aèria va arrancar al novembre i ja han participat al voltant de 3.000 alumnes i 150 professors valencians. L'esdeveniment està promogut per la Universitat de València, el CEFIRE de Torrent, InnDEA València/Les Naus, la FECYT (Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia - Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat) i El Caleidoscopio.

Imatges: