Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Participa en Green Idea UV i guanya 600€

La Universitat de València busca idees, projectes i accions innovadores que puguen servir per a millorar la gestió sostenible dels seus campus universitaris

 

El concurs s’emmarca dins les accions que desenvolupa el Programa Campus Sostenible, que defineix una política pròpia i uns principis de gestió coordinada per a contribuir a la sostenibilitat des de tots els àmbits que caracteritzen la universitat. Per a l’edició Green Idea 2014, la Universitat de València busca propostes en educació i sensibilització per a la sostenibilitat, en eficiència energètica i gestió dels consums, en gestió de residus, o en mobilitat i alimentació sostenible. Fins el 30 de setembre qualsevol membre de la comunitat universitària, bé a títol individual o en equip, podrà presentar la seua idea a cadascuna de les categories previstes, que podrà ser guardonada amb un premi de 600€. Els guardonats del concurs s’anunciarà a l’octubre de 2014 en la pàgina web de Campus Sostenible.

La Universitat de València, ha engegat una xarxa de campus sostenibles (Sustanaible Campus Network) amb altres universitats europees on s’ha implementat un projecte innovador finançat pel partenariat Climate-KIC per a desenvolupar i promoure nous productes i serveis basats en la sostenibilitat. La idea es fer servir els campus universitaris com a models i camps de proves d’innovacions que puguen ser replicables i exportables a altres contextos urbans i socials. La convocatòria de Green Idea 2014 es troba englobada en el desenvolupament d’aquest projecte.

Més información: http://ir.uv.es/RByfcz4

 

Data De 28 de juliol de 2014 a 30 de setembre de 2014. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Vicerectorat de Sostenibilitat i Planificació

Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència.

http://ir.uv.es/RByfcz4

 

Contacta green.idea@uv.es

 
Més informació