Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

El professor de l’ETSE-UV i de l ‘IRTIC Marcos Fernández Marín, ponent destacat en EmTech España 2014

  • 11 de novembre de 2014
El professor de l’ETSE-UV i de l ‘IRTIC Marcos Fernández Marín, ponent destacat en EmTech España 2014

Marcos Fernández Marín, professor de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria ETSE-UV de la Universitat de València i coordinador del Grup ARTEC de l'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions IRTIC, participa com a ponent en EmTech, una de les conferències més importants a nivell mundial sobre tecnologies emergents organitzada per la revista MIT Technology Review de l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) que tindrà lloc a València els dies 12 i 13 de novembre en el Palau de les Arts Reina Sofia. El professor Fernández intervindrà en la sessió sobre Gamificació i realitat virtual: Aplicacions i nous usos que tindrà lloc el dimecres.

EmTech es presenta, igual que en les seves anteriors edicions, com un fòrum on els més destacats tecnòlegs, científics, joves emprenedors, inversors i empresaris es reuneixen per presentar les propostes tecnològiques emergents més innovadores i amb un alt impacte en la societat, la qualitat de vida de les persones i la manera de fer negocis.

El grup ARTEC és un equip pertanyent a l’IRTIC de la Universitat de València, dedicat des de la seva fundació en 1992 als gràfics 3D interactius, la Realitat Virtual, Realitat Augmentada i Simulació Civil. Es tracta d'un equip multidisciplinari format per unes 30 persones provinents de l'Enginyeria Informàtica, Física, Matemàtiques, Belles Arts i Psicologia.

Més informació: http://www.uv.es/uvweb/institut-universitario-investigacion-robotica-tecnologias-informacion-comunicacion-IRTIC/ca/grupos-investigacion/artec/presentacion-artec-1285895240437.html

Més informació: http://es.technologyreview.com/emtech/espana