Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Programa Erasmus Estudis curso 2016-17 destinat a alumnes que desitgin cursar els seus estudis en una universitat estrangera

  • 28 de juliol de 2015
Erasmus estudios

La Nostra universitat disposa d'un programa Erasmus destinat a tots els nostres alumnes que estiguin interessats a realitzar una estada de mobilitat en una universitat estrangera. Es tracta d'un programa que pot ser molt enriquidor per a l'alumne ja que aquest tindrà la possibilitat de millorar l'idioma estranger, aprendre d'altres cultures i estudiar en una universitat estrangera.

Per això, volem recordar-vos que heu de disposar del nivell d'idioma requerit per poder realitzar la beca Erasmus en el curs acadèmic 2016-17 sense problemes.

Si no disposeu d'una acreditació que reflecteixi el vostre nivell en l'idioma que se us requereix per poder cursar una beca Erasmus en una determinada universitat, la Universitat de València convoca dues proves d'idiomes que s'expliquen a continuació.

1. Proves d'idiomes específiques, que acrediten un nivell B2. S'ha donat el cas en cursos anteriors que aquestes proves han servit per obtenir beques Erasmus addicionals, com per exemple, les beques Erasmus.es del Ministeri d'Educació. La inscripció serà des del dia 24 d'agost fins al dia 18 de
setembre (13 hores) en el Centre d'idiomes de la Universitat de València.

2. Proves d'idiomes generals que acrediten un nivell B1. La inscripció es realitzarà al novembre i les proves seran el 19 de desembre.

Des de la comissió de mobilitat us animem al fet que realitzeu una beca Erasmus. Totes les experiències dels alumnes que l'han realitzat han estat molt satisfactòries i enriquidores.
Disposeu de més informació en el següent enllaç:

http://www.uv.es/uvweb/universidad/ca/relaciones-internacionales/relaciones-internacionales/programa-erasmus-estudios/outgoing/requisitos-linguisticos-1285846947828.html