Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Servei OPAL en l’ETSE-UV - dijous

  • 23 de juny de 2015
OPAL en ETSEUV

Dijous que ve dia 25 de juny començarem a oferir en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València el servei d'atenció personalitzada de OPAL (Observatori d'Inserció Professional i Assessorament laboral). El servei està dirigit a alumnes i titulats de la Universitat de València amb l'objectiu de millorar les seues possibilitats professionals d'ajudar a la inserció laboral. De moment aquest servei només estarà obert els dijous entre les 9 i les 12 hores.

OPAL està compost per un equip de professionals que t'ajudaran a resoldre tots els teus dubtes i t'informaran de tot quant t'interesse sobre la teua titulació segons les teues necessitats i interessos professionals.

Des de l’ETSE-UV creiem que és una bona iniciativa per a afavorir la inserció laboral amb el màxim èxit possible. Per açò, hem volgut posar a la disposició de tots els nostres titulats i alumnes aquest servei en les pròpies instal·lacions de l'Escola.

Podreu gaudir del servei demanant cita prèvia en el número 96 162 59 01  i una vegada que tingueu la cita dirigir-vos a la sala 0.0.3 (al costat de la sala de lectura), allí us orientaran i resoldran tots els vostres dubtes.

Imatges: