Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Setmana Informàtica 2017

  • 24 de març de 2017
Setmana Informàtica 2017

La dotzé edició de la Semanainformatica.com se celebrarà entre el 3 i el 7 d'abril sota el lema “Liderant la Societat 4.0”. Aquest esdeveniment, ja consolidat com l'esdeveniment més important de la Comunitat en l'àmbit de les tecnologies de la informació té com a principal objectiu el compartir coneixements de qualitat i fomentar la col·laboració institucional i de les empreses del sector.

L'obertura de la setmana començarà a Elx el dilluns 3 d'abril amb la jornada “Indústria i societat 4.0”. Dimarts i dimecres els actes es traslladaran a València, que la seua temàtica de les jornades seran, respectivament, “Cap a una administració innovadora 4.0” i “L'empresa en la societat 4.0”.

El dijous tindrà lloc el XII Congrés d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana. Per a finalitzar, el divendres se celebrarà la V Trobada Professional de Perits Informàtics de la Comunitat Valenciana.

Semanainformatica.com presenta una estructura de sessions en la qual es combinen jornades tècniques, xarrades, seminaris i conferències impartides per professionals i organitzacions rellevants en els seus respectius camps, totes elles dins de sessions temàtiques orientades a la transmissió real de valor per als assistents. L'assistència a les jornades és gratuïta inscrivint-se prèviament en el següent enllaç: https://www.semanainformatica.com/edicion-2017/inscripcion