La Junta de Centre
És l’òrgan màxim de govern del centre. Els representants dels estudiants i estudiantes sumen el 27% del total dels membres que la formen i els becaris i becàries d’investigació, el 3 %. Acompleix, entre altres, les funcions següents: elegir i revocar el degà o degana o el director o directora, proposar la implantació de noves titulacions, proposar la creació de títols i diplomes propis de la Universitat, aprovar el reglament de règim intern i resoldre els conflictes que hi puga haver.
Normativa sobre eleccions

Aquest procés de renovació de la representació dels estudiants a les Juntes de Centre es regula per la normativa que podeu obtindre junt a tota la informació relativa a la presentació de candidatures, calendari i distribució de juntals a l'espai web de la Junta Electoral. Cal tindre en compte que el Reglament ha estat modificat amb data del 22 de maig de 2014 per acord del Claustre i suposa algunes novetats.

Normativa sobre eleccions

 
Eleccions de representants d'estudiants i d'estudiantes a les Juntes de Centre 2015

El proper dijous 19 de novembre tindran lloc les eleccions dels representants dels estudiants i estudiantes al Claustre de la Universitat de València i a les Juntes de Centre. 
El termini de presentació de candidatures és del 30 d'octubre al 5 de novembre a les 14h i es pot realitzar des de ENTREU (Entorn de Tramitació Elctrònica de la Universitat) concretament des de: https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menuSEU.jsp?idtramite=SEDI_CAND15

Aquesta aplicació comprova automàticament si les persones que es presenten estan matriculats en les titulacions dels centres per als quals es presenten i evita hagen d'aportar cap documentació en el moment de presentar la candidatura.
Cal tindre en compte que una vegada es presenta la candidatura, els estudiants i estudiantes que la formen cal que ratifiquen la seua incoporació a la candidatura des del propi ENTREU

La campanya electoral es desenvoluparà des del dilluns 9 al dimecres 18 de novembre.


La votació serà el 19 de novembre i es podrà realitzar a les meses electorals corresponents entre les 10 i 19 hores. 
Si no pots acudir presencialment pots exercir el dret de votar de manera anticipada mitjançant el dipòsit de llur papereta, fins a les 14 hores del dimecres 19, en el corresponent Deganat o Direcció de Centre.

En el cas que no es puga concorrer físicament durant el periode de votació per alguna de les causes justificades i especificades al Reglament, es podrà realitzar el vot anticipat a través d'una altra persona. (Article 11.2 del Reglament)


 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies