Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

La Universitat de València i els seus entorns naturals. Exposició

 

Amb motiu del 25è aniversari de la declaració del Parc Natural de l’Albufera, la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i amb la col·laboració de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, ha volgut sumar-se a la commemoració organitzant una exposició sobre aquest emblemàtic espai, tan volgut pels valencians.

Sistema natural tant com obra humana, en l’exposició s’analitzen els diversos ambients que caracteritzen l’Albufera: el llac, que el Xúquer i el Túria alimenten, la superfície del qual es va reduir durant segles en benefici dels camps d’arròs; la marjal, hui colonitzada quasi en la seua integritat per aquest conreu; i la restinga, el cordó dunar que separa el llac del Mediterrani.

A pesar de la contínua transformació antròpica de l’entorn, raó de ser d’alguns dels seus elements patrimonials més representatius, com l’atapeïda xarxa d’assuts i séquies, l’Albufera ofereix una gran riquesa de paisatges i hàbitats d’interés mediambiental.

Per tal de contribuir a la seua conservació, l’exposició pretén ajudar a conéixer i apreciar la variada vegetació i fauna del Parc Natural, així com les actuacions que s’han dut a terme en les últimes

dècades per a restaurar hàbitats i recuperar espècies i ecosistemes.

 

Període de l'esdevenimentDe 6 de juliol de 2015 a 1 de setembre de 2015. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Hall Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració del, Parc Natural de l'Albufera i la Facultat de Farmàcia.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació