Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

Premiats en el VIII Certamen "Valencia Idea"

  • 26 de novembre de 2014
Image de la noticia

L'Ajuntament de València va lliurar els premis corresponents a la VIII edició de la convocatòria "Valencia Idea"

"Valencia Idea", promogut per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València, pretén impulsar les idees innovadores i recolzar el foment de I+D+i mitjançant el reconeixement a joves entre 18 i 35 anys que realitzen activitats investigadores susceptibles de convertir-se en productes, processos o serveis innovadors, augmentant la capacitat de generar coneixement aplicat a la ciutat de València.


En aquesta 8ª edició es van presentar 41 projectes en les categories de: "Biotecnologia i Biomedicina", "Energia i Medi ambient", "Tecnologies de la Informació i de la Comunicació" i "Agroalimentació".


En la categoria de "Agroalimentació", es va lliurar un I Premi al projecte titulat: "Uso de Micorrizas arubusculares para la mejora de la productividad de especies vegetales de utilidad agroalimentaria y farmacéutica en suelos de pobre contenido nutricional", sent els seus autors Dª. Isabel Mendoza Poudereux i D. Alberto Guillén Bas.

En la mateixa categoria es va atorgar un accésit al projecte titulat: "Bebida funcional de arroz con estanoles vegetales: revalorización del arroz valenciano" , sent els seus autors Dª. Guadalupe García Llatas, D. Antonio Cilla Tatay i Dª. Amparo Asunción Alegría Torán.