Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

Tallers intensius de llengües i cultures - Juliol de 2015
Tallers intensius de llengües i cultures - Juliol de 2015

Tallers gratuïts adreçats a la comunitat universitària.

 

Els tallers són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià. Es faran amb una sessió diària de 90 minuts, de dilluns a divendres, de l'1 al 31 de juliol, excepte el Taller de llengua i cultura ucraïneses, que serà del 29 de juny al 24 de juliol.

Tindran lloc a l'Edifici Beatriu Civera, carrer del Serpis, 29, planta baixa. Excepte els tallers de llengua i cultura romaneses i un dels dos grup del taller d'alemany del nivell A1, que es faran en l'aula 2.2 de l'Edifici Manuel Sanchis Guarner, carrer del Serpis, 29, carrer del Serpis, 29.

Teniu la llista dels tallers i els nivells en la foto adjunta.

Els tallers de llengua i cultura txeques i poloneses de nivell A1+ estan indicats per a persones amb alguns coneixements previs de la llengua del taller o de qualsevol altra llengua eslava.

Una volta començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s'hi detecten nivells molt heterogenis.

La falta d'assistència injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d'alternes comporta la baixa en el taller. La justificació, si escau, de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.

L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Informació i inscripció: http://www.spluv.es/tallers

 

Data De 22 de maig de 2015 a 31 de juliol de 2015. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

SPL, Edificio Beatriu Civera, calle del Serpis, 29, planta baja, València.

 
Organitza

Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta dinamitza@valencia.edu

 
Més informació