Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

.
.
.
.
La Colla, en el concert de Nadal celebrat al Paranimf de la Universitat.
Colla de Dolçainers i Percussió de la Universitat de València

La Universitat de València reprén l’activitat de la Colla de Dolçaines i Percussió aquest segon quadrimestre amb l’obertura del termini d’inscripció fins el pròxim dia 23 de febrer.

A més dels assajos habituals, la Colla oferirà enguany tres concerts: el 25 d’abril, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, dins de la Setmana Cultural de la Facultat; el 4 de maig, a l’Aulari Sud del Campus dels Tarongers, amb motiu del 50 aniversari de la Facultat d’Economia; i el 7 de juliol, a La Nau, participant per primera vegada en el Festival Serenates.

Els requisits de les candidates i dels candidats són ser estudiant de la Universitat de València; tindre una edat màxima de 26 anys; posseir coneixements previs d’interpretació amb dolçaina i/o percussió tradicional; i superar una senzilla prova de nivell.

Pots inscriure-t’hi emplenant el formulari que trobaràs en l’enllaç http://links.uv.es/i65qooR o a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, ubicada al carrer Amadeu de Savoia 4, 4a planta, València, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

 

Període de l'esdevenimentDe 8 de febrer de 2017 a 23 de febrer de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València (Amadeu de Savoia 4-4a planta, València)

 
Organitza

Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València.

http://www.uv.es/pam

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació