La Universitat de València participa en el Programa Erasmus des dels seus inicis, amb la promoció de l'intercanvi, la cooperació i la mobilitat. El nou programa Erasmus+ contempla, com ja feia l'anterior Programa d'Aprenentatge Permanent, una acció específica per a la mobilitat del personal docent i investigador d'institucions d'educació superior.

Informació general del programa

L'acció ofereix al personal docent i investigador la possibilitat de realitzar una estada docent en una institució d'educació superior que forme part del Programa Erasmus+. Amb la mobilitat docent es fomenta l'intercanvi de competències i experiències sobre mètodes pedagògics i s'anima a les universitats a que amplien la varietat i el contingut dels cursos que ofereixen.

Convocatòria Curs 2014-2015

La sol·licitud i la documentació es presentaran a través d'ENTREU

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert durant tot el curs 2014-2015, mentre queden places disponibles.

Sol·licitud d'ajudes per necessitats especials

Els estudiants o estudiantes que tinguen reconegut un percentatge de discapacitat igual o superior al 33% poden demanar les ajudes especials que subtitueixen a l'ajuda general de la Unió Europea. Si el percentatge de discapacitat és igual o superior al 65% també podran demanar les ajudes addicionals. La sol·licitud s'ha de presentar en el Servei de Relacions Internacionals de la Universitat de València.

Més informació sobre les ajudes per necessitats especials.

Accés al formulari de sol·licitud.

Setmanes Internacionals adreçades al professorat

Freezing Week 2015 a la Häme University of Applied Sciences (Hämeenllinna, Finlàndia). Del 9 al 13 de febrer de 2015. Invitació

Groupe ESC Troyes International Week, del 27 al 30 d'abril de 2015. Data límit de sol·licitud: 19 de desembre de 2014. Formulari d'inscripció

 

Convocatòria Curs 2013-2014

Resolució
Annex I: bases reguladores
Annex II: llista d'Universitats amb codi Erasmus
Annex III: programa ensenyament
Annex IV: conveni subvenció
Annex V: informe final
Annex VI: certificat assistència
Annex VII: vistiplau coordinador

 

Sol.licitud

•La sol·licitud i la documentació es presentaran exclusivament  mitjançant: ENTREU

 

Primer Termini de presentació de sol.licituds

•del 19 de juliol de 2013 al 20 de setembre de 2013

Llista de sol·licituds pendents de subsanació

Termini per subsanar: fins el 14 d'octubre de 2013.

Resolució de concessió d'ajudes

Correció d'errades a la resolució de concessió d'ajudes

NOTA: no està prevista l'obertura del segon i tercer termini de presentació de sol·licituds, per no quedar vacants disponibles.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord