Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Actuació del coro Incanto a la Facultat

  • 8 de maig de 2015
coro incanto

El cor INCANTO arriba des de Roma a la Facultad de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València, el 15 de maig a les 16hrs en l’Aula Magna.

Organitza l´Equip de Relacions Internacional de la Facultat de Filosofia i Ciències de l´Educació.

El cor INCANTO arriba des de Roma a la Facultad de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València, el 15 de maig a les 16hrs en l’Aula Magna.

El cor INCANTO és un cor femení multiétnic de la ciutat de Roma que amb la seua música i el seus ritmes ofereixen l’oportunitat a l’espectador de pujar al tren de la imaginació i fer un viatge per diferents països dels cinc continents.

La música és un potent instrument per a parlar de llibertat, del dur treball quotidià, de rebel.lió però també d’amor, passió i il.lusió amb un repertori sempre en clau femenina. Durant el concert es mostra com la cultura és viva quan cerca les vies de la relació, de la comunicació i de l’empatia.

Els cants que es realitzaran són: Yemaya (Cuba), a la Nanita (España), Som Som (Francia), Duerme Negrito (América Latina), Cindy (USA), Lela (España), Die Gedanken (Alemania), Sambalele (Brasil), Mirombe (Uganda), Shona Malanga (Mozambique), Culibi (Sierra Leona), Canto Maori (Oceania), Fenesta Vascia (Italia), La Fulanita (Argentina), Si me quieren, quiero (Peru).

 

El concert será intens, dinàmic i entretingut, on serà necessària la intervenció del propi públic.

Esperem amb gran il.lusió la vostra participació.