Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Inauguració de l'exposició dia 9 d'abril a les 19,30 h. Exposició coordinada pel Centre de Documentació d'Art Valencià Contemporani

 

Aquesta edició correspon al catàleg de l’exposició individual de Fanny Galera coordinada des del Centre de Documentació d’Art Valencià Contemporani de la Universitat de València. S’hi fa una breu aproximació crítica, en un text a càrrec de Ricard Silvestre, sobre la poètica de la creadora valenciana, que inclou a més les imatges de la obra de la artista que serà exhibida a la sala de l’Ademús Espai d’Art (AEA). Es tracta de l’última de sis mostres dirigides al foment de l’art contemporani valencià realitzat per les últimes generacions de creadors, i s’ha programat gràcies als vincles de col·laboració entre la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València i Ámbito Cultural d’El Corte Inglés. Una poètica que activa i és alhora activadora de la persona en la consciència de l'itinerari, es mostra en l'exposició "Ilusiones" de l'artista Fanny Galera. En la travessia, presenta les seves escenografies per a breus representacions escultòriques, temperats maneres de fer humanitats ,mínimes en grandària i reunides com a figures episòdiques. Successos com a oportunitats, moments, eventualitats i motius del seu hàbitat personal.

 

Període de l'esdevenimentDe 9 d’abril de 2014 a 17 de maig de 2014. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Sala Ademuz Espai d'Art (AEA), El Corte Inglés. Avda. Pio XII. 51-3

 
Organitza

Centre de Dopcumentació d'Art Valencia Contemporani.

 

Contacta cdavc@uv.es

 
Més informació