Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Jesús Miguel Jornet Meliá, Catedràtic de Medició i Avaluació Educatives del Dpt. Mètodes d’Investigació i Diagnóstic en Educació (MIDE), elegit Vocal del CONSELL VALENCIÀ D'UNIVERSITATS I DE FORMACIÓ SUPERIOR.

  • 20 de juliol de 2016
Image de la noticia

El dia 7 de Juliol van ser elegits, per unanimitat, en Ple de les Corts Valencianes els cinc Vocals que han de nomenar aquest organisme, a proposta de la Càmara, entre professionals de reconegut prestigi, per al CONSELL VALENCIÀ D'UNIVERSITATS I DE FORMACIÓ SUPERIOR.
Un d'ells és Jesús Miguel Jornet Meliá, Catedràtic de Medició i Avaluació Educatives del Dpt. Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació (MIDE) de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València.
Els altres quatre membres són: Vicente José Palmer Andreu –UJI-, María José Viñals Blasco –UPV-,  María de la Torre Esteve -UMH-, y  José Miguel Saval Pérez –UA-.
A més d'aquests cinc vocals, el Consell està integrat pel conseller, la directora general d'Universitats, els rectors de les universitats valencianes, el president / a del Comitè Econòmic i Social, els presidents de les seus Consells Socials, Representants d'Estudiants i dels consells de govern de les universitats nomenats segons prevegin els seus Estatuts, dos representants dels consells socials de les universitats públiques nomenats d'entre els Components dels mateixos, dos membres de la Conselleria nomenats pel conseller d'Educació, el director / a de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), el coordinador / a de la prova d'Accés a la Universitat i el director / a de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics (ISEA).
El Consell Valencià d'Universitats i de Formació Superior, creat segons Llei 4/2007, del 9 de Febrer de la GV, de Coordinació del Sistema Universitari Valencià és un òrgan consultiu que té com a funcions assessorar el Consell sobre tot el que fa a les Universitats i Ensenyaments Superiors no universitaris, des de les Grans Línies de Política Universitària, com la Creació d'Universitats, sistema de Selecció d'Estudiants, beques, seguiment del funcionament de l'AVAP, criteris d'aprovació i seguiment de titulacions, professorat ... fins elements operatius que condicionen el dia a dia com el finançament Universitàri.