Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Setmana Mundial per l'Educació (SAME 2015)

  • 16 d’abril de 2015
La Setmana de l'Acció Mundial per l'Educació (SAME)

La Setmana Mundial per l'Educació tindrà lloc del 20 al 26 d'abril de 2015. Entre les accions que es realitzen, el 22 d'abril es celebrarà la Jornada de la SAME en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València.

La Setmana de l'Acció Mundial per l'Educació (SAME) és una campanya anual que se celebra en tot el Món per a treballar sobre la importància de l'educació tant en els països del Nord com en els del Sud. Té un caràcter de sensibilització de l'opinió pública i de reivindicació institucional i està organitzada des de la Campanya Mundial per l'Educació.

Enguany la celebració de la Setmana Mundial per l'Educació (SAME 2015) serà del 20 al 26 d'abril de 2015, i en particular entre les accions que es realitzen, el 22 d'abril es celebrarà la Jornada de la SAME en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València. Enguany 2015 és un moment històric. La Campanya Mundial per l'Educació es mobilitza per a reivindicar que en els nous compromisos internacionals l'educació per a tots i totes siga una prioritat a nivell mundial.
Participa en la Setmana d'Acció Mundial per l'Educació!


Programa Jornada Facultat
Per a més informació: http://proyectosame.blogs.uv.es
http://www.cme-espana.org/