Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Alta demanda de les 130 places que la Facultat de Física oferia a nous estudiants per al curs 2015-2016

  • 22 de juliol de 2015

La Facultat de Física de la Universitat de València ha cobert totes les seues places de primer curs que oferia per al curs 2015-2016 amb un nou increment en les notes de tall i les llistes d’espera

La fortalesa de l’oferta de les titulacions de la Facultat de Física s’ha traduït en unes elevades notes per a cursar els graus oferits. En particular, en el Grau en Física la nota necessària s’ha situat en 11,916, mentre en 2014 va ser de 11,894. És la quinta nota més alta de tota la Universitat de València, només superada per Medicina, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, doble Titulació Farmacia/Nutrició Humana i Odontologia, i la novena nota més alta de tot el sistema universitari valencià. En el Grau en Òptica i Optometria també s’ha registrat un increment en la nota de tall respecte de 2014, passant de 8,650 a 9,276.

La Facultat de Física oferia 80 places de primer curs en la titulació del Grau en Física i 50 en la de Grau en Òptica i Optometria. La llista d’espera és de 177 i 193 persones en cadascuna d’estes dues titulacions, respectivament.

Aquells estudiants que han obtingut plaça han estat convocats a reunions informatives el dimarts 21 de juliol, tal com s’explica en la pàgina: http://links.uv.es/wYlm0ep

Per segon any, la gestió de les llistes d’espera s’efectuarà en tots els casos on-line. Com l’any passat, els qui estan en llista d'espera i estan interessat a obtenir plaça, han d'accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar, en cadascuna de les titulacions en les quals estan en llista d'espera, l’interés per continuar en la llista. Així podran participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

La data límit de confirmació per a la primera crida serà el 26 de juliol fins a les 24 hores. En el cas que no es realitze aquesta confirmació, el programa exclourà l’estudiant automàticament dels llistats, amb la qual cosa l’aspirant perdrà l'opció de ser admés en eixa titulació.

Les llistes d'espera no són presencials; es publiquen en la web de la Universitat en finalitzar el termini de matrícula dels admesos. És necessari que els aspirants estiguen pendents de les dates de les crides.