Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Celebració del CoCoNut Meeting 2016

  • 13 de desembre de 2016
Image de la noticia

La trobada se celebra del 14 al 16 de desembre en el recentment inaugurat Saló de Graus Lise Meitner de la Facultat de Física.

CoCoNuT és un codi hidrodinàmic relativista que inclou l’evolució dinàmica de l’espai-temps. L’objectiu d’aquest codi numèric és l'estudi de diversos escenaris astrofísics on la relativitat general pot jugar un paper important, tals com el col·lapse de nuclis estel·lars en rotació ràpida i l’evolució d’estrelles de neutrons aïllades. Encara que l’èmfasi de la trobada serà l'Astrofísica Relativista, també es discutiran progressos recents i futurs desenvolupaments d’aquest camp i del codi CoCoNuT, així com avanços en la hidrodinàmica relativista, les fonts d’ones gravitacionals, física d’estrelles compactes i el tractament hidrodinàmic de transicions de fase. La reunió té el doble propòsit de servir de punt de trobada anual als usuaris del codi així com intercanviar idees amb usuaris de codis similars.

La trobada està organitzada per membres del Departament d'Astronomia i Astrofísica de la Facultat de Física i del Departament de Matemàtiques de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València.

Per a saber més: http://www.uv.es/coconut/