Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

ENTREGA PREMIS MOTIVEM

  • 15 de maig de 2015
Image de la noticia

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València promou els premis Motivem per a facilitar la generació d’idees emprenedores en equip

El Rector de la Universitat de València clausurarà els Premis MOTIVEM’15 dimecres que ve 20 de maig a les 12.15 hores en l’ADEIT. Es concediran tres primers premis a les millors iniciatives emprenedores generades per equips composts per professors i estudiants, per imports respectius de 4.000 euros, 3.000 euros i 2.000 euros. Els equips que havent arribat a la fase final no hagin obtingut un dels tres primers premis, rebran 1.000 euros en reconeixement a la seva condició de finalistes, segons s’indica en la convocatòria.

Un total de 94 equips han concursat en aquesta edició de MOTIVEM, sent coordinats per professorat de la Universitat de València i desenvolupant idees emprenedores, optant per tant als premis que es lliuraran el pròxim 20 de maig en aquest acte que donarà un especial reconeixement a les idees desenvolupades pels 10 equips finalistes. Entre ells es troben “Sensor Band”, equip integrat per estudiants de Física, i “Com estalviar aigua de reg?”, integrat per estudiants del diploma d’especialització professional universitari en aplicacions industrials i mediambientals per a mesura a distància de la temperatura, tots dos coordinats pel professor de la Facultat de Física Vicente Caselles Miralles.

Mes Informació