Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Investigadores a les Aules, dijous 21 d'abril

  • 20 d’abril de 2016
Image de la noticia

Des de les Comissions d'Igualtat del Campus de Burjassot, us invitem a assistir a la inauguració de l'activitat "INVESTIGADORES A LES AULES".

La activitat tindrà lloc el proper dijous 21 d'abril a les 12:00h al Saló d'Actes de la Facultat de Farmàcia. També aprofitarem per lliurar els premis de la III Edició del Concurs Fotogràfic "Conciència't" per part de la directora de la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València, Dña. Amparo Mañés. Us esperem!

"INVESTIGADORES A LES AULES"

Les Comissions d'Igualtat dels centres que formen el Campus de Burjassot i la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València, hem realitzat una activitat per a visibilitzar aquelles dones brillants i valentes que van realitzar importants descobriments científics i que, algunes d'elles han sigut silenciades i fins i tot ignorades per la ciència. Saber de la seua existència crearà referents importants com a "models de ciència" per a les nostres alumnes. Des del 21 d'abril fins el 20 de maig, la majoria de les aules de docència del nostre campus portaran el nom de científiques de tots els temps.