Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Programa orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

 

La Universitat de València participa per tercer any consecutiu com a Centre del Programa YUZZ. Aquest programa està coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banc Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

El programa YUZZ es desenvolupa en més de 47 entitats locals públiques i privades compromeses amb la innovació i l’emprenedoria al territori nacional. YUZZ compta a més amb la col·laboració d'altres entitats i organitzacions a nivell nacional com Indra, Tuenti, Intel, Organització d'Estats Iberoamericans, Secot, la Fundació Príncesa de Girona, Fundació E&Y i RedEmprendia, que aposten per la promoció del talent de joves amb projectes de negoci.

¿Què ofereix el Programa YUZZ?

- Els 20 projectes seleccionats s’incorporaran al programa de manera totalment gratuïta i podran beneficiar-se de l’accés al centre YUZZ de la Universitat de València, situat físicament a la seu de “Califòrnia Spain-Campus” del VLC/CAMPUS (Campus d’Excel·lència Internacional) a l’Edifici Beatriu Civera del Campus de Tarongers.

- Durant els 6 mesos de durada del programa, els candidats comptaran amb espai físic per desenvolupar la seua idea, es relacionaran amb altres emprenedors i rebran formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiaran, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprada, amb una o dues sessions per setmana.

- Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cadascun dels centres YUZZ realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

- A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. Per una altra banda, gràcies a la col·laboració amb la FundacioE&Y, el programa compta també amb el Premi YUZZ Mujer que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el recolzament dels consultors de E&Y per a accelerar-lo.

Sol·licituds i termini de presentació:

El termini per participar al programa romandrà obert fins al 2 de desembre a les 24.00 hores i els interessats a desenvolupar la seua idea de negoci i optar als 250.000 euros en premis, hauran de presentar la seua candidatura a través d’un formulari disponible en www.yuzz.org.

 

Període de l'esdevenimentDe 18 d’octubre de 2016 a 14 de desembre de 2016. Tots els dies de 13:00 a 00:00.

 
 
Lloc de realització

Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació

 
Organitza

Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

 

Contacta otri@uv.es

 
Més informació