Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Física Logo del portal

Ambient festiu i èxit de participació i públic en la XI edició de la Fira concurs Experimenta

  • 26 abril de 2016
Image de la noticia

Il·lusió i entusiasme per la ciència en la XI edició de la Fira Experimenta organitzada per la Facultat de Física, que es va celebrar diumenge passat al Museus Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Per onzé any consecutiu la Facultat de Física de la Universitat de València ha organitzat la Fira Experimenta, amb l'objectiu que els estudiants s'interessen per la ciència i la tecnologia i entenguen el món que els rodeja.

El Museu de les Ciències es va omplir amb 80 estands en què els propis estudiants d'ensenyament mitjà van explicar als assistents els seus experiments i demostracions de física i tecnologia.

En aquesta edició  la Fira Experimenta ha tingut una gran resposta  amb més de 300 participants i més de 3.500 assistents en total.

L'entrega de premis i mencions d'honor, que va tindre lloc en l'Auditori Santiago Grisolia, va ser precedida per un espectacle científic de la companyia Ciència Club Clown.

Projectes premiats

Fotos de la Fira

 

Experimenta té el suport i patrocini de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia i Competitivitat, la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, l’Institut de Física Corpuscular, la Fundació General de la Universitat de València, Caixa Popular, la Real Sociedad Española de Física, la Delegació per a la Incorporació a la Universitat o la Unitat d’Igualtat de la institució acadèmica, entre altres.

 

Més informació sobre la fira i el concurs en:

http://www.uv.es/experimenta

http://www.uv.es/fisica

Imágenes: