Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Física Logo del portal

Premi al Millor Treball Fi de Grau de la Fundació AHUCE

  • 28 noviembre de 2016
Image de la noticia

Una estudiant del Grau en Òptica i Optometria de la Universitat de València guanya el Premi al Millor Treball Fi de Grau convocat per la Fundació.

El treball, titulat "Repercussions Oculars de l’Osteogènesi Imperfecta", ha sigut guardonat amb el premi al millor Treball Fi de Grau presentat en el curs 2015-2016 dins de la III Convocatòria dels premis convocats per la Fundació AHUCE, http://fundacion.ahuce.org/. El treball ha sigut realitzat per Arancha Andreu Macias, estudiant del Grau en Òptica i Optometria de la Facultat de Física, sota la direcció del professor Juan Alberto Sanchis Gimeno, del departament d’Anatomia i Embriologia Humana.

La fundació AHUCE, que té com a principal objectiu promoure la generació, difusió i transferència de coneixement a través d'actuacions que desenvolupen i impulsen l’estudi i la recerca de l’osteogènesi imperfecta, ha reconegut l'originalitat i interès del treball d’Arancha Andreu, que analitza les consideracions que aquesta malaltia té per a la clínica optomètrica.