Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

.
.
.
.
.
Imatge de La Nau
La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

 

La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

La Universitat mitjançant el Servei d'Informació i Dinamització d'Estudiants (SeDI) organitzen des del 1997 l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i Estudiantes amb la principal finalitat de generar un espai de formació i de recursos per als estudiants, on puguen accedir a coneixements pràctics i recursos per al desenvolupament de la seua vida acadèmica i personal com a estudiants i com a joves, així com, per a permetre'ls participar en processos educatius que contribuïsquen a l’anàlisi de la societat i al apropament a opcions que fomenten les capacitats de relació social, els valors de la participació, de la responsabilitat i de la solidaritat com a ciutadans i ciutadanes.

A partir de l’experiència de totes les edicions realitzades, adaptant i reformulant el projecte sempre d'acord amb l'actual marc normatiu dels estudis universitaris, es pretén continuar oferint una proposta formativa que complemente la formació acadèmica dels estudiants.

Destinataris i destinatàries

Els cursos i tallers de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes estan destinats tant a estudiantes i estudiants universitaris com a la ciutadania en general. En alguns d'ells podeu trobar algunes consideracions per a que la participació siga adecuada amb els objectius i continguts dels cursos.

Participants de La Nau Gran

Aquests cursos i tallers poden ser reconeguts com a crèdits en Activitats Complementaries en els diferents itineraris del programa La Nau Gran. La condició necessària per a poder ser convalidables és que l'activitat formativa tinga una durada igual o superior a les deu hores.

Durada dels cursos

La Nau dels Estudiants està formada per tallers de vint, deu o sis hores de durada.

 

Període de l'esdevenimentd' 1 de febrer de 2016 a 14 d’abril de 2016. Tots els dies de 10:00 a 00:00.

 
 
Lloc de realització

Campus dels Tarongers

 
Organitza

SeDi

Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística.

https://nauest.blogs.uv.es/reconeixement-academic-i-certificacio-20152016/

 

Contacta nauest@uv.es

 
Més informació