Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

.
.
.
.
.
Certificació de nivell de valencià
Proves per a l'obtenció dels certificats de coneixements de valencià

Convocatòria ordinària de juny de 2016. Matrícula oberta

 

El Servei de Política Lingüística ha obert la inscripció a les proves per a l’obtenció del Certificat de Coneixements de Valencià dins del marc de la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià) i s’adrecen a tota la comunitat universitària i a la societat en general. Aquestes proves són comunes a totes les universitats valencianes (www.cieacova.com).

Recordeu que el Pla d'increment de la docència en valencià aprovat pel Consell de Govern preveu el requisit del nivell C1 de valencià per a les convocatòries de places de personal docent i investigador, les promocions, etc.:

http://www.uv.es/sgeneral/Reglamentacio/Doc/Professorat/A15.pdf

Recordeu també que a les persones que obtinguen en aquesta convocatòria el certificat dels nivells A2, B1, C1 o C2 de la Universitat de València, també se'ls lliurarà el certificat equivalent de la Generalitat Valenciana, en virtut de l’acord de 7 de juny de 2011 de la Comissió d’homologacions del Ple de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Les persones interessades a fer la prova (inclòs l'alumnat dels cursos del SPL) s'hi poden inscriure del 25 d’abril al 13 de maig mitjançant la pàgina web del Servei de Política Lingüística (http://www.uv.es/spl). Per a més informació, consulteu també aquesta pàgina o, en darrer terme, envieu un missatge a l’adreça spl@uv.es.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 25 d’abril de 2016 a 12 de maig de 2016. 24h. Tots els dies.

 
  • 13 de maig de 2016 de 00:00 a 14:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Inscripció per Internet

 
Organitza

Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta spl@uv.es

 
Més informació