• Aula infantil

  27/06/16

  Informació sobre la realització de pràctiques amb persones menors d'edat

  En compliment de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, l’estudiant o estudianta que vulga o haja de realitzar pràctiques que impliquen un contacte habitual amb menors ha d’aportar obligatòriament una certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals que expedeix el Ministeri de Justícia. Per a més informació clica ací.

 • Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  15/06/16

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Convocades les beques de Residència en el Col·legi Major Rector Peset (17 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 per a estudiants de països en via de desenvolupament) i en la Residència Universitaria Damià Bonet (10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats) que formalitzen matrícula al curs 2016-17 a la Universitat de València en estudis de grau, màster oficial i doctorat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 de juliol de 2016. Més informació ací

   

 • Aprén-Emprén

  10/11/15

  Tallers Aprén-Emprén

  Al voltant de 400 alumnes de cicles formatius de grau superior visiten la Universitat de València per a participar en la tercera edició dels tallers Aprén-Emprén. Es tracta de deu tallers que ofereixen als participants una formació pràctica en l'entorn universitari. Aprén-Emprén és una acció del programa Conèixer la Universitat.

 • Beques de residència

  09/11/15

  Resolució definitiva de les beques de residència 2015-2016

  Publicada la resolució de 26 d'octubre de 2015 de la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística per la qual es publica l'adjudicació definitiva de les beques de residència per al curs 2015-2016.

   

 • Beques de Residència Rector Peset i Damià Bonet

  30/07/15

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Publicada la resolució de 24 de juliol, del delegat del rector per a Estudiants per la qual es publica la baremació i la proposta d'adjudicació provisional de les beques de residència del Col·legi Major Rector Peset i la Residència Damià Bonet.

 • Beques residència

  05/06/15

  Beques de residència per al curs 2015-2016

  Publicada la convocatòria de beques de residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Damià Bonet. Aquestes beques van adreçadas a persones que vagen a matrícular-se a la Univesitat de València el curs 2015-2016 i que complisquen els requisits indicats en la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert del 15 de juny al 17 de juliol. [Més informació]

   

 • Façana de la Facultat

  12/12/14

  Eliminades les proves físiques d'accés al Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport

  La Universitat de València ha eliminat les proves físiques d'accés al Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. A partir del curs 2015-2016 les persones que opten per cursar aquest grau, hauran de sol·licitar plaça a través del procediment de preinscripció com la resta d'estudiant que volen accedir a la Univesitat.

 • Beques de Residència Rector Peset i Damià Bonet

  01/08/14

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Publicada la resolució provisional de les beques de residència del Col·legi Major Rector Peset i la Residència Damià Bonet.

 • Cursos i Tallers de la Nau dels Estudiants/Edició setembre 2014

  31/07/14

  Cursos i Tallers de la Nau dels Estudiants/Edició setembre 2014

  Nova edició dels tallers de La Nau dels Estudiants. La nostra programació ofereix 20 tallers que tindran lloc al Campus dels Tarongers del 8 a l’11 de setembre del 2014. Es tracta d’oferir-vos diferents instruments dins de l’àrea de Recursos per a l’estudi, amb l’objectiu de posar al vostre abast els instruments necessaris per afrontar el nou curs que ara comença.
   

  Enguany presentem una novetat en el plantejament de la nostra proposta: Per a obtenir reconeixement acadèmic d’1 ECTS o 2 crèdits de lliure elecció podeu fer un taller de 20 hores o bé combinar diversos tallers dels diferents mòduls formatius fins a aconseguir 20 hores de formació.


  La matrícula als tallers podrà efectuar-se a partir del dilluns 21 de juliol.

  [+ informació]

 • Beques de Residència Rector Peset i Damià Bonet

  24/06/14

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Convocades les beques de Residència en el Col·legi Major Rector Peset (13 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 per a estudiants de països en via de desenvolupament) i Residència Universitaria Damià Bonet (10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats) de la Universitat de València. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de juliol a les 14 hores.

  El termini de presentació de sol·licituds comença el 25 de juny i finalitza el 21 de juliol de 2014 i cal presentar-les al Registre General de la Universitat (Serveis Centrals, avinguda Blasco Ibáñez 13).

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies