Logo UVGrau en Ciències GastronòmiquesFacultat de Farmàcia Logo del portal

Grau en Ciències Gastronòmiques.
Grau en Ciències Gastronòmiques.
.
.

La Universitat de València presenta hui el primer Grau en Ciències Gastronòmiques impartit a la universitat pública

  • 28 de gener de 2016
Pots de conserva

La Universitat de València és la primera universitat pública d’Espanya que ofereix un Grau en Ciències Gastronòmiques, el qual ha arrancat aquest curs 2015-2016 amb una oferta de 50 places, cobertes en la seua totalitat i amb una llarga llista d’espera. Els continguts acadèmics del Grau seran presentats aquest dijous, 28 de gener, a les 19 hores, a la Sala Matilde Salvador de La Nau.

El Grau en Ciències Gastronòmiques serà presentat avui dijous al Centre Cultural La Nau, l’edifici històric de la Universitat de València, a la Sala Matilde Salvador, a les 19 hores, en un acte que comptarà amb la presència del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero; la directora general d’Universitats, Investigació i Ciència, Josefina Bueno; la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez; així com altres autoritats universitàries, estudiantes i estudiants.

El Grau en Ciències Gastronòmiques vol formar professionals amb una bona base de coneixements científics, tecnològics, de salut i de gestió empresarial, capaços de dissenyar projectes i gestionar serveis gastronòmics en els camps professionals de l’alta cuina, de la restauració comercial i col·lectiva i de la indústria alimentària. A més, el grau capacita per a desenvolupar i fomentar la creativitat, la innovació i la investigació en el món de la gastronomia, de gran impacte econòmic i social, donant resposta als canvis que es produeixen en l’àmbit de l’alimentació, en la percepció de la cuina i en les noves formes de consum.