Universitat de ValènciaFacultat d'Infermeria Logo del portal

.
.
.
.
.

A aquest esdeveniment assisteixen empreses de diferents sectors empresarials interessades en contractar personal universitari. Compta amb un stand per atendre als assistents i algunes d'aquestes empreses també faran xarrades al llarg del fòrum. No és necessària la inscripció. Entrada lliure i gratuïta.

 

El 25 de novembre té lloc el IX Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València en la Facultat de Dret (avinguda Tarongers, s/n).

Aquest primer dia està especialment dirigit a les àrees d'Economia, Ciències Jurídiques i Ciències Socials. Es celebren 19 ponències al Saló de Graus (planta baixa) i a la Sala Joaquín Tomás de Villarroya (primer pis).

La segona jornada del IX Fòrum d'Ocupació de la Universitat té lloc a la Facultat de Medicina i Odontologia (avinguda de Blasco Ibañez, 15 València) el dia 26 de novembre. Especialment dirigit a les àrees de Salut, Humanitats, Idiomes i Educació.

Es celebren 10 xarrades al Saló de Graus (planta 1ª). A més a més, 17 empreses i institucions assisteixen amb un stand al hall de la Facultat de Medicina per tal d'oferir informació i agafar currículums per a les ofertes d'ocupació disponibles.

La tercera i última jornada del IX Fòrum d'Ocupació té lloc a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València (avda. Vicent Andrés Estellés. Burjassot). Esta jornada està especialment dirigida a les àrees de Ciències Bàsiques i Tècniques. Es celebren 14 xarrades en el Saló de Graus i al Saló d'Actes. A més a més, 29 empreses i institucions assisteixen amb un stand en el hall de la Facultat per oferir informació i recollir també currículums.

 

Període de l'esdevenimentDe 25 de novembre de 2014 a 27 de novembre de 2014. Dimarts, dimecres i dijous de 10:00 a 18:30.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Dret, Facultat de Medicina i Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Facultat d'Economia.

www.uv.es/economia

 

Contacta fac.economia@uv.es

 
Més informació