Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria Logo del portal

.
.

Una altra economia és possible. Parlem d'economia social

.

Obert el termini de preinscripció al doctorat en Economia Social del IUDESCOOP – Universitat de València

  • 27 de juliol de 2014
Doctorat en Economia Social

El doctorat va adreçat a postgraduats en un màster oficial que vulguen dirigir el seu perfil investigador als temes de l’economia social, cooperativisme i tercer sector. El període de preinscripció acaba el pròxim 1 d’octubre.

S’ha obert el termini per a la sol·licitud de preinscripcions al programa de doctorat oficial en Economia Social (cooperatives i entitats no lucratives) del IUDESCOOP – Universitat de València. El doctorat té per finalitat la formació avançada en les tècniques d’investigació i condueix a l’obtenció del títol oficial de doctor, amb validesa en tot el territori nacional.

 
El doctorat va adreçat a postgraduats en un màster oficial que vulguen dirigir el seu perfil investigador als temes de l’economia social, cooperativisme i tercer sector. L’estudiant que trie aquest programa obtindrà coneixements i habilitats relacionats amb la investigació en matèria d’economia social en les seues diferents disciplines i àrees: dret, economia aplicada, organització d’empreses, màrqueting, comptabilitat, etc., i podrà conèixer les diferents línies d’investigació, enfocaments metodològics i tendències investigadores més actuals en aquest camp.
 
L’interès i la rellevància científica del programa de doctorat del IUDESCOOP ve donat per la quantitat i la qualitat de centres i d’organismes dedicats a la investigació en matèria d’economia social i cooperatives que participen activament en aquest, entre ells l’associació científica CIRIEC-España.
 
El programa de doctorat és dirigit pel professor de la Universitat de València Rafael Chaves, president de la Comissió Científica d’Economia Social i Cooperatives del CIRIEC-Internacional.
 
Calendari de preinscripció
 
El període de preinscripció acaba el pròxim 1 d’octubre, i el dia 15 del mateix mes és la data prevista en què es notificarà el resultat de la selecció. La matrícula per als admesos es formalitzarà entre el 17 i el 23 d’octubre.
 
L’estudiant que acabe el doctorat amb èxit podrà continuar vinculat amb el IUDESCOOP i la Universitat de València, així com amb el CIRIEC-España, i podrà assistir i participar en els diversos esdeveniments científics que aquesta organització realitza (congressos d’investigadors en economia social, Congrés Internacional del CIRIEC, seminaris, etc.).