Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

House of Knowledge / Enginyeria Multimèdia

  • 20 de febrer de 2017
Image de la noticia

La Universitat de València, a través de l'IRTIC i el INTRAS, ha portat a terme un projecte d'I + D + I basat en el desenvolupament de diversos sistemes de base tecnològica, per a la seva implantació a la campanya 'House of Knowledge': educació a través de tecnologies de Realitat Virtual / Realitat Augmentada, en els valors d'una conducció segura i un comportament adequat relacionat amb el trànsit.

Per al desenvolupament d'aquest projecte, hem treball en el grup ARTEC amb les noves promocions d'Enginyeria Multimèdia. Amb aquesta nova generació de graduats, vam comprovar que els temps d'adaptació al món laboral, són molt més ràpids. Posseeixen un perfil més centrat en temes de producció i interacció, tenint una perspectiva més propera al desenvolupament d'aplicacions amb components de disseny.

Adjuntem tres imatges del projecte desenvolupat pel grup ARTEC, en aquesta ocasió ha col·laborat el dissenyador 3D generalista: Javier Fernández Alegre (www.espaciocontinuo.com), modelant i texturitzant per a temps real la ciutat de Dammam.