Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

Visita a l'IRTIC

  • 15 de setembre de 2016
Image de la noticia

Visiten les nostres instal·lacions l'Enginyera Dª. Eva Karina Maidana Lombardo, Directora Acadèmica i professora a la Universitat Autònoma de Encarnación UNAE (Paraguai), i l'Enginyer D. Hugo Vecino Pico (Colòmbia), CEO & Founder a Evaluación y Calidad S.A.S

La Enginyera Dª. Eva Karina Maidana Lombardo, Directora Acadèmica i professora a la Universitat Autònoma de Encarnación UNAE (Paraguai), es troba realitzant una estada a les nostres instal·lacions de IRTIC, entre els dies 10 al 24 de setembre.

Per la seva banda, durant els dies 13 i 14 hem rebut la visita de l'Enginyer D. Hugo Vecino Pico (Colòmbia), CEO & Founder a Evaluación y Calidad S.A.S, qui ja estigués en IRTIC com a becari de recerca en els anys 2002 i 2004.

Durant aquests dies, tots dos han realitzat una visita a les nostres instal·lacions per conèixer els nostres projectes i establir futures col·laboracions.

 

 

 

Imatges: