Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

.
.

L’INTRAS compleix vint anys des de la seua creació

  • 1 de gener de 2015
Image de la noticia

L’Institut Universitari de Trànsit i Seguretat Viària de la Universitat de València compleix vint anys, d’acord amb el Decret 105/1995, de 16 de maig, del Govern Valencià, pel qual es crea l’Institut de Trànsit i Seguretat Viària de la Universitat de València [DOCV núm. 2521 de 2-6-1995].

Anteriorment, el Consell Social de la Universitat de València, amb data 27 de desembre de 1994, va acordar proposar a la Generalitat Valenciana la creació de l’Institut de Trànsit i Seguretat Viària. Així mateix, el Consell Interuniversitari de la Comunitat Valenciana, en sessió de 22 de febrer de 1995, va conèixer la sol·licitud de la Universitat de València, tal com disposava respecte a la creació, l’ampliació i la transformació de centres universitaris l’article 5.2 de la Llei 3/1985, de 9 de març, de coordinació interuniversitària a la Comunitat Valenciana. Posteriorment, el Consell d’Universitats, en sessió de 4 de maig de 1995, va emetre un informe favorable en relació amb la proposta de creació de l’institut esmentat, segons disposa l’article 10.2 de la Llei orgànica de reforma universitària.