Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

.
.

I Jornada de Càtedres Institucionals i d’Empresa de la UVEG

  • 4 de novembre de 2016
Image de la noticia

El Dr. Francisco Alonso, en qualitat de director de la Càtedra SISTEM d’innovació i suport a la gestió eficient i sostenible de la mobilitat urbana, ha assistit a la I Jornada de Càtedres Institucionals i d’Empresa de la Universitat de València que, amb el lema "Col·laborant, creixem junts", s’ha celebrat el 4 de novembre de 2016 al Jardí Botànic de la Universitat de València.

A més de la  inauguració institucional i la conferència inaugural, impartida pel Sr. Ismael Pantaleón, un dels actes centrals d’aquesta jornada ha estat una taula redona que, a manera de diàleg, ha tingut una representació equilibrada d’institucions, empreses i responsables de la direcció acadèmica de les càtedres, perquè donaren la seua visió sobre la contribució d’aquest model de col·laboració entre  la Universitat de València, el món empresarial i les institucions valencianes. Aquesta taula redona es va desenvolupar en dos moments successius, en els quals es va analitzar tant el present i el futur de les aliances universitat-empresa a través de les càtedres universitàries (diàleg 1), com les bones pràctiques i la creació d’equips per a innovar a través de les càtedres universitàries (diàleg 2).