Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 22/09/17

  II Congreso Inter-CISEV

  El Grupo de Investigación Facthum.lab de la Universidad de Valencia asistirá y participará los próximos días 2, 3 y 4 de octubre en el II Congreso INTER-CISEV que se celebrará en Sevilla.

  [Llegir més]

 • 28/07/17

  Verano 2017

  Les comunicamos que, con motivo de las vacaciones de verano, el Grupo de Investigación Facthum.lab permanecerá cerrado del 1 al 31 de agosto. Si necesitan realizar cualquier consulta, rogamos la aplacen al día 1 de septiembre o nos la hagan llegar por correo electrónico y les atenderemos lo antes posible.

 • 15/07/17

  Publicació article editorial en la revista Journal of Juvenile Psychology and Behavioural Sciences

  La revista "Journal of Juvenile Psychology and Behavioural Sciences” publica l’article editorial titulat "Behavioral Health in Child and Youth: The importance of Parental influence” en el seu volum 1, número 1 (juliol 2017) escrit per Sergio A. Useche i Francisco Alonso.

  [Llegir més]

 • 14/07/17

  Consell ordinari INTRAS

  El 14 de juliol de 2017 va tenir lloc, a la sala multiusos “Cristina Civera” del INTRAS, la reunió del Consell de l’Institut, per tractar diferents assumptes.

  [Llegir més]

 • 07/07/17

  Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

  El Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 7 de juliol de 2017.

 • 20/06/17

  VIII Congrés Nacional de Seguretat Viària

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit al VIII Congrés Nacional de Seguridad Viària, organitzat per l’Associació Espanyola de la Carretera i celebrat els dies 20 i 21 de juny de 2017 a València. Va presidir-ne l’acte d’obertura la Sra. María José Salvador Rubert, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana

 • 19/06/17

  Assistència a la presentació "El nou espai botànic"

  El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit a l’acte de presentació del projecte d’ampliació del Jardí Botànic de la Universitat de València i al col·loqui entorn del projecte, celebrat el 19 de juny de 2017 a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

 • 14/06/17

  Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 14 de juny de 2017.

 • 12/06/17

  Entrevista per al eldiario.es

  El periòdic digital eldiario.es ha entrevistat el director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, per al seu article “La bicicleta en carretera: más ciclistas y más accidentes pero no más fallecidos", publicat el 12 de juny de 2017.

  [Llegir més]

 • 11/06/17

  Renovació Càtedra Sistem

  Amb data 11 de juny de 2017, la Universitat de València i l’empresa Sistemes i Muntatges Industrials, S A (SISTEM) han renovat per un any més el conveni signat fa dos anys de la Càtedra SISTEM d’Innovació i Suport a la Gestió Eficient i Sostenible de la Mobilitat Urbana, de la qual és director el Dr. Francisco Alonso.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies