Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 05/05/17

  13th PRI World Congress on : "Road Safety Governance: Challenges & Issues"

  El Director de l’INTRAS, Sr. Francisco Alonso, ha estat convidat al 13th PRI World Congress on: "Road Safety Governance: Challenges & Issues”, celebrat del 3 al 7 de maig de 2017 a Tunísia, on ha impartit la ponència “Driver-Vehicle Interaction: Strategies & Services to maximize Positive Effects of Technology”.

  [Llegir més]

 • 02/05/17

  XIII Trobada Nacional d’Excarceració i I Trobada Nacional de Trauma

  Del 2 al 5 de maig d 2017, s’ha celebrat al Campus de Tarongers de la Universitat de València la XIII Trobada Nacional d’Excarceració i I Trobada Nacional de Trauma, esdeveniment organitzat per la Universitat de València i el Consorci Provincial de Bombers de València amb l’objectiu d’enriquir les relacions institucionals i potenciar i desenvolupar els coneixements i habilitats d’actuació davant un rescat d’accident de trànsit, tant de la manera de procedir en el rescat com de la primera assistència sanitària necessària, i en el qual ha col·laborat el Sr. Francisco Alonso, Director de l’INTRAS, amb la ponència “Prevenció dels traumatismes vials des del factor humà i la salut vial en el cas espanyol”.

  [Llegir més]

 • 30/04/17

  Publicació article científic en la revista Journal of Addiction Research & Therapy

  La revista "Journal of Addiction Research & Therapy” publica l’article científic titulat "Alcohol Consumption, Smoking, Job Stress and Road Safety in Professional Drivers” en el seu volum 8, número 2 (abril 2017) escrit per Sergio A. Useche, Andrea Serge, Francisco Alonso i Cristina Esteban.

  [Llegir més]

 • 28/04/17

  Conferència

  El proppassat 28 d’abril va tenir lloc al Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana la conferencia "El nuevo papel del psicólogo en la valoración del daño corporal y en la mediación de accidentes de tráfico”, impartida pel Dr. Francisco Tortosa, catedràtic de la Universitat de València i director del grup d’investigació PRECOVIR de l’INTRAS.

  [Llegir més]

 • 26/04/17

  Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 26 d’abril de 2017.

 • 25/04/17

  Assistència a la sessió de la Comissió Econòmica de la Universitat de València

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la sessió de la Comissió Econòmica com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 25 d’abril de 2017.

 • 09/04/17

  Publicació article científic en la revista Journal of Environmental and Occupational Science

  La revista "Journal of Environmental and Occupational Science” publica l’article científic titulat "Burnout, Job strain and road accidents in the field of public transportation: The case of city bus drivers” en el seu volum 6, número 1 (abril 2017) escrit per Sergio A. Useche, Francisco Alonso, Boris E. Cendales, Renata Autukevičiūtė i Andrea Serge.

  [Llegir més]

 • 06/04/17

  Publicació article editorial en la revista EC Psychology and Psychiatry

  La revista "EC Psychology and Psychiatry” publica l’article editorial titulat "Shift-Work and Mental Health Problems in Vulnerable Occupational Groups” en el seu volum 3, número 2 (abril 2017) escrit per Sergio A. Useche, Francisco Alonso i Boris Cendales.

  [Llegir més]

 • 28/03/17

  Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València.

  El Director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris de recerca de la Universitat de València, en la sessió de 28 de març de 2017

 • 27/03/17

  Publicació article científic en la revista International Journal of Health Economics and Policy

  La revista "International Journal of Health Economics and Policy” publica l’article científic titulat "Drivers’ Opinion on the Driver Selection System and the Possible New Models in Spain” en el seu volum 2, número 3 (març 2017) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Sergio A. Useche i Andrea Serge.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies