Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 07/07/17

  Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

  El Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 7 de juliol de 2017.

 • 20/06/17

  VIII Congrés Nacional de Seguretat Viària

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit al VIII Congrés Nacional de Seguridad Viària, organitzat per l’Associació Espanyola de la Carretera i celebrat els dies 20 i 21 de juny de 2017 a València. Va presidir-ne l’acte d’obertura la Sra. María José Salvador Rubert, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana

 • 19/06/17

  Assistència a la presentació "El nou espai botànic"

  El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit a l’acte de presentació del projecte d’ampliació del Jardí Botànic de la Universitat de València i al col·loqui entorn del projecte, celebrat el 19 de juny de 2017 a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

 • 14/06/17

  Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 14 de juny de 2017.

 • 12/06/17

  Entrevista per al eldiario.es

  El periòdic digital eldiario.es ha entrevistat el director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, per al seu article “La bicicleta en carretera: más ciclistas y más accidentes pero no más fallecidos", publicat el 12 de juny de 2017.

  [Llegir més]

 • 11/06/17

  Renovació Càtedra Sistem

  Amb data 11 de juny de 2017, la Universitat de València i l’empresa Sistemes i Muntatges Industrials, S A (SISTEM) han renovat per un any més el conveni signat fa dos anys de la Càtedra SISTEM d’Innovació i Suport a la Gestió Eficient i Sostenible de la Mobilitat Urbana, de la qual és director el Dr. Francisco Alonso.

 • 08/06/17

  Impartició del curs “Presa de decisions: anàlisi del procés i estratègies per afrontar-lo”

  El professor Francisco Alonso ha impartit, durant els dies 8, 15 i 17 de maig i 6 i 8 de juny, el curs del SFPIE (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa) de la Universitat de València titulat “Presa de decisions: anàlisi del procés i estratègies per afrontar-lo”, amb un total de 20 hores de durada, a funcionaris de personal d’administració i serveis i personal docent investigador de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 08/06/17

  Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha participat en la Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València com a representant dels instituts universitaris d’investigació, en la sessió de 8 de juny de 2017.

 • 30/05/17

  III Comissió de Seguretat Viària de l’Ajuntament de València

  La Dra. Cristina Esteban, secretària del INTRAS, ha participat en la III Comissió de Seguretat Viària constituïda per la Regidoria de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, que s’ha celebrat el 30 de maig de 2017 a l’Ajuntament de València.

 • 30/05/17

  Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

  La secretària de l’INTRAS, Dra. Cristina Esteban, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 30 de maig de 2017.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies