Informació específica per a estudiants

Si vols vindre a estudiar a la Universitat de València com a estudiant del Programa Erasmus, el primer pas és assegurar-te que existeix un acord bilateral entre la teua universitat d'origen i la Universitat de València en la titulació que vols cursar ací. Si no és així, no podràs venir en qualitat d'estudiant Erasmus.

Requisits

Entre les dues universitats ha d'existir un conveni bilateral en la titulació que vols estudiar a València.
La teua universitat ha d'enviar-nos la teua nominació, confirmant-nos que has estat seleccionat com a estudiant Erasmus.

Sol·licitud

El Servei de Relacions Internacionals, després de rebre la teua nominació, comprovarà si pot acceptar-te d'acord amb l'acord bilateral i t'enviarà un correu electrònic amb la teua contrasenya perquè pugues emplenar el formulari de sol·licitud "online" i pujar els següents documents:

  • Passaport o targeta d'identitat
  • Fotografia (fes clic ací per a veure els requisits)
  • Targeta Sanitària Europea o assegurança mèdica privada que cobrisca la sencera durada de la teua estada a Espanya

Terminis per tal que els estudiants "incoming" emplenen la sol·licitud

  • Estades de primer semestre o curs sencer (començant el setembre): 20 de juny
  • Estades de segon semestre (començant el febrer): 20 de novembre

Informació específica per a universitats sòcies

Si desitja enviar-nos les nominacions dels seus estudiants, en el marc del Programa Erasmus, li preguem que òmpliga una fitxa de nominació per estudiant i la/les envie per correu electrònic a incoming@uv.es. Només acceptarem nominacions enviades per una oficina internacional o personal universitari amb competències de nominació.

El Servei de Relacions Internacionals, després de rebre les nominacions, comprovarà si pot acceptar-les d'acord amb l'acord bilateral i enviarà als estudiants un correu electrònic amb la informació necessària perquè puguen omplir el formulari de sol·licitud "online".

Terminis per tal que les universitats d'origen envien les nominacions

  • Estades de primer semestre o curs sencer (començant el setembre): 31 de maig
  • Estades de segon semestre (començant el febrer): 31 d'octubre

Més informació:

Full de dades UV

Llista de Coordinadors Acadèmics de la UV

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies