Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

.
.
.
Les nit al jardí
Les nits al jardí

22.30 hores

Jardí de la Casa de la Marquesa

Del 13 al 21 de juliol de 2017

Dijous 13. TEATRE

ESCENA ERASMUS: "La fira invisible"

A Gandia es tanca la gira la gira del programa cultural Les Europes Menudes posat en marxa per cinquè any consecutiu per Escena Erasmus-Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. El nou espectacle passa examen a la situació política, social i cultural que afecta actualment a Europa.

Dimarts 18. MÚSICA

MARIA ARNAL & MARCEL BAGÉS: “45 cerebros y 1 corazón”

Convertits en l’autèntica revelació musical del 2016, Maria Arnal (veu) i Marcel Bagés (guitarra), publiquen ara el seu àlbum-debut: 45 cerbros y un corazón. Després de rebre nombrosos premis, la parella artística de l’any continua la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: amb cançons pròpies que incorporen al seu projecte de rescat de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques diverses. Aquest concert ens parla d’allò que recordem i d’allò que ens volen fer oblidar.

Dimecres 19. MÚSICA

MIREIA VIVES I BORJA PENALBA: “Línies en el cel elèctric”

Línies en el cel elèctric és un concert d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen l’univers de Mireia Vives i Borja Penalba, dos joves músics valencians amb una llarga i important trajectòria en múltiples formacions i diversos estils.

Dijous 20. CINEMA

MON ONCLE (Jacques Tati, 1958)

Jacques Tatischeff (Jacques Tati) és considerat un dels grans del cinema còmic. Va ser capaç de riure's del món i de si mateix, assumint el paper de Monsieur Hulot, un personatge de gavardina, pipa i paraigua, ploguera o brillara el sol, que va portar al cinema en quatre pel·lícules. En Mon oncle (1958), Tati ens entreté amb una història decididament urbana, amb un estil propi que es caracteritza per les clares insinuacions de cinema mut, ja que els escassos diàlegs no són essencials.

Divendres 21. MÚSICA

PACO IBÁÑEZ: “En estos tiempos de ignomínia”

Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, ambaixador de la poesia al món, Paco Ibáñez canta els seus clàssics més reivindicatius en un concert que és una proposta d'amor, llibertat i dignitat, un símbol de resistència davant la injustícia, la violència i l'horror. Embolicades en la veu i la música de Paco Ibáñez, les paraules dels més grans poetes de la llengua castellana travessen els segles, segueixen sent un far per orientar-se en aquests temps d'ignomínia a escala planetària.

*Totes les actuacions són gratuïtes tret del concert de Paco Ibáñez . Les entrades es podran adquirir a la Casa de la Marquesa i a la web www.instanticket.es (10 €)

 

Període de l'esdevenimentDe 13 de juliol de 2017 a 21 de juliol de 2017. Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 22:30 a 00:00.

 
 
Lloc de realització

Jardí de la Casa de la Marquesa

 
Organitza

Universitat de València

Centre Internacional de Gandia

Ajuntament de Gandia.

 

Contacta olcinag@uv.es

 
Més informació