University of Valencia logo Logo Master's Degree in Audiovisual Contents and Formats Logo del portal

Obert el calendari de preinscripció al Màster per al curs 2017-2018

  • February 20th, 2017
preinscripcio

Ja pots preinscriure't al Màster en Continguts i Formats Audivosuals! El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

La Universitat de València et dóna l'oportunitat de preinscriure't als seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s'obri aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular). El Màster en Continguts i Formats Audiovisuals s'adreça a persones llicenciades o graduades en Comunicació Audiovisual, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques. Si t'interessa desenvolupar tasques d'anàlisi, disseny i creació dels productes, llenguatges i formats propis de la comunicació digital, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrita o preinscrit, coneixeràs el resultat de la baremació el 11 de juliol. Si estàs admesa o admès al màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017. Si no has estat admesa o admès, és possible que el 26 de juliol tingues l'opció encara de matricular-te al Màster en Continguts i Formats Audiovisuals sempre que resulten vacants en el procés de matrícula.

Per conèixer quan obre el segon període d'inscripció, la informació està disponible a la pàgina web de la Universitat de València. En cas de dubte, pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari o a les xarxes socials