Logo de la Universitat de València Logo Màster en Banca i Finances Quantitatives Logo del portal

Convocatòria d'ajudes per a la iniciació a la investigació per a alumnes que cursen el primer curs del Máster

  • 16 de febrer de 2017
Image de la noticia

RESOLUCIÓ de 9 de gener de 2017, de la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual és convoquen les ajudes per a la iniciació a la investigació per a estudiants i estudiants que cursen estudis oficials en centres propis de la universitat de València, curs 2016-2017.

La vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, fent ús de les atribucions que li confereix la resolució de 6 d'octubre de 2016 del Rectorat de la Universitat de València (DOGV de 26 d'octubre de 2016), per la qual s'aprova la delegació de funcions en els vicerectors i les vicerectores, la secretària general, el gerent i altres òrgans d'aquesta universitat, resol:

  • Primer
    • Aprovar la convocatòria i les bases reguladores de les ajudes per a la iniciació a la investigació per a estudiants i estudiantes de la Universitat de València que cursen estudis oficials en centres propis d'aquesta universitat, curs 2016-2017, incloses com a annex I d'aquesta resolució.
  • Segon
    • Consta en el respectiu expedient la consignació pressupostària adequada i suficient per atendre les obligacions de despesa que puguen derivar-se d'aquesta convocatòria. Aquestes ajudes es financen a càrrec del capítol IV del pressupost de la Universitat de València per al 2017, orgànica 6620400000 "Beques a estudiants i estudiantes'', per un import de 40. 000 euros.
  • Tercer
    • Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seua publicació, davant el mateix òrgan que l 'ha dictada, o bé directament un recurs contenciós administratiu, davant els òrgans de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la seua publicació.

 

València, 9 de gener de 20l7
La vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística
(Per delegació del rector, DOGV 2611012016)

Isabel Vázquez Navarro