Logo de la Universdad de Valencia Logo Máster Universitario en Contenidos y Formatos Audiovisuales Logo del portal

Docents del Màster participaran en el congrés ‘La nova comunicació i els processos de mobilització política: partits, mitjans i ciutadans’, de la UIMP

  • 15 septiembre de 2016
Docents del Màster participaran en el congrés ‘La nova comunicació i els processos de mobilització política: partits, mitjans i ciutadans’, de la UIMP

Del 16 al 18 de novembre, la seu a València de la UIMP, en el Palau de Pineda (Plaza del Carmen, 4), acollirà el seminari La nova comunicació i els processos de mobilització política: partits, mitjans i ciutadans, organitzat pel projecte d'I + D Mediaflows, i en el qual participaran els docents del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals, Àlvar Peris i Germán Llorca. El congrés estarà dirigit pel també professor de la Universitat de València, Guillermo López.

Temàtica

Aquest congrés se celebra al final d'un cicle de més de dos anys en el qual hem viscut tot tipus de processos electorals a Espanya, i que han suposat un canvi profund en la composició del sistema de partits. Aquest canvi s'ha donat en un context social i comunicatiu també canviant.

Les característiques de l'espai públic estan evolucionant ràpidament en els últims anys, en múltiples adreces i a voltes contradictòries. Les raons són diverses:

a) la reconfiguració accelerada de l'ecosistema comunicatiu;

b) l'aparició de poderoses eines comunicatives posades a la disposició de la ciutadania;

c) la crisi econòmica que, unida a una crisi (potser subjacent) de les maneres de representació tradicional, ha propiciat un augment substancial del descontentament;

d) L'aparició d'una sèrie de fluxos comunicatius que han confluït en la mobilització ciutadana, vehiculada a través de les "noves" i "velles" tecnologies i plasmada en protestes, concentracions i manifestacions de carrer.

Assistència

Pel seu caràcter interdisciplinari, els continguts poden resultar interessants tant per als acadèmics, com per als estudiants i professionals de Periodisme, Comunicació Audiovisual, Ciències Polítiques, Sociologia i Dret.

La matrícula dóna dret a l'obtenció d'un diploma d'assistència sempre que s'acredite que aquesta supera el 80% de les sessions. El preu per assistir al seminari és el següent:

  • 68 euros (48 euros de taxes acadèmiques 20 euros de taxes de secretaria) para estudiants universitaris matriculats en el curs 2015 - 16 en les universitats espanyoles.
  • 80 euros per a la resta d'alumnes (60 euros de taxes acadèmiques 20 euros de taxes de secretaria).

Més informació

Inscripcions en secretaria_valencia@uimp.es

Cartell del seminari ‘La nova comunicació i els processos de mobilització política: partits, mitjans i ciutadans’

Resums de les comunicacions